11.12.2014

Etikalla läträämistä

Meillä on ollut jo pitkään ongelmana sokea kissanpentumme, joka on kehittänyt oman reittinsä keittiön tasoille. Hän nappaa kiinni uunin kahvasta ja vetää sitten itsensä ylös. Olemme aivan uupuneita tuohon kiipeilyyn, kun kisuli tekee sitä erityisesti öisin, ja kiipeilystä lähtee todella rasittava ääni. Kynnet raapii uunin lasia ja tassut potkivat kissan ylös. Siihen ei voi olla heräämättä. Onneksi kissä ei ole sentään saanut uunia tai levyjä laitettua päälle.

No nyt olemme sitten ostaneet etikkaa, ihan vain kokeillaksemme, toimiiko se karkoittimena. Tänä aamua kissa yritti pari kertaa kiivetä, mutta ei mennyt ylös tasolle asti, johtuikohan se sitten etikasta? Auttaakohan se peräti :D

Nyt kun sitä etikkaa tuli kerran ostettua, niin pitihän minun nyt sitten ruveta puhdistamaan kahvinkeitintä. Ei muutakuin vesietikkaliuos säiliöön ja keittymään. Pian pitääkin hurahduttaa keittimessä muutama pannullinen pelkkää vettä, jotta etikka- ja kalkkijäämät lähtevät pois. Kahvikin saattaisi alkaa maistua hieman paremmalle.

Joulu lähestyy... ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti