12.5.2017

Vedettävät ostoskassit ns. "ostoskärryt"

Olen tutustunut näihin vedettäviin ostoskasseihin, joita monissa paikoissa myydään. Olen kylläkin pistänyt merkille, että valikoima on todella pieni. Ei ole paljoa kuoseja, jotka miellyttäisivät omaa silmää. Näitä kasseja on kyllä markkinoitu enemmänkin vanhemmille ihmisille, joka kyllä kummastuttaa minua. Miksi vain heille? Kyllähän ne helpottaisivat muidenkin ihmisten elämää, kun ei tarvitsisi kantaa painavia ostoksia selässä tai käsissä. Itse tykkään käydä kävellen kaupassa, koska asumme niin lähellä kauppaa (max. 2km). Painavia ostoksia tulee meidän talouteen joka viikko, koska meillä on kolme kissaa. Varsinkin kun ostamme kissoille ruokaa, hiekkaa yms. Kissojen ruuat painavat helposti kerralla ostettuna yli kolme kiloa, koska isoina määrinä maksavat vähemmän. Sama myös kissnahiekan kanssa. Hiekat painavat helposti sen viisikin kiloa. Olisihan näitä määriä paljon mukavempi vedellä perässä kaupasta kotiin, sillä ainakin minun selkäni kipeytyy ja jumiutuu helposti, kun tuollaisia määriä kantaa selässä ja käsissä.

Siksi ajattelinkin kirjoitella tästä. Mielestäni näitä vedettäviä ostoskasseja pitäisi markkinoida myös nuoremmille ihmisille, niin lapsille kuin aikuisille. Nykyiset kassit ovat todella tylsän näköisiä. Niissä pitäisi olla enemmän värejä ja kuoseja. Haluaisin kovasti ostaa vedettävät ostoskassin, mutta nykyiset valikoimat eivät oikein innosta ostamaan. Hintakaan ei saisi päätä huimata, muutamia olen nähnyt missä hinta on alle 20€, mutta suurin osa maksaa reilusti ylikin sen.

Mitäs mieltä muut ovat näistä? Pitäisikö näitä markkinoida myös nuoremmille? Pitäisikö värejä yms kuoseja olla enemmän? Entäpä hinta?

Kuulisin mielelläni kaikenlaisia mielipiteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti