3.11.2015

Leivontaa ja arvontapalkintoTeinpäs tässä taannoin pitkästä aikaa omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Piirakasta tuli oikein hyvää, mutta vanijakastikkeeseen tuli hitusen liikaa vaniljasokeria.
Eilen tein ensimmäistä kertaa tälle vuodelle joulutorttuja. Minulla oli melkoista metsästämistä noiden Myllyn parhaat torttutaikinalevyjen kanssa. Kolusin muutaman kaupan, mutta kaikissa oli loppuneet. Onneksi lähikauppa pelasti! Siellä oli, mutta hieman kalliimmalla kuin isommassa kaupassa olisi ollut. Mutta sainpahan leivottua.
Osallistuin jokin aika sitten Mustankissan tyttären järjestämään arvontaan. Minulla (tai oikeastaan kissallani Väiskillä) kävi tuuri ja arvontavoitto osui kohdalle! Mahtavaa! Meillä onkin kolme kissaa joille herkut maistuvat, kissat ovat suorastaan hulluina niihin. Saimme vielä aivan upean kortin mukana! Kiitos paljon!

Pari viikkoa sitten ostin kissanminttupullon, heti ensimmäisen yön jälkeen heräsimme aamulla ja huomasimme että pullon korkki on lattialla. Menimme olohuoneeseen ja näimme, kuinka pullo makasi lattialla ja n. 2/3 pullon sisällöstä oli valunut lattialle. Hienoa. Kierrekorkki oli ilmeisesti hieman huonosti kiinni ja kissat kiinostuivat siitä. Sen seurauksena olivat saaneet sen auki ja levittäneet kissanmintun ympäri lattiaa. Koko päivän ajan kissat suorastaan rakastivat sitä lattiankohtaa, johon kissanminttu oli valunut. Noh, sellaista se on... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti