21.9.2015

Viikonloppu


Käytiin tässä viikonloppuna puolison kotona yökylässä. Meillä oli oikein mukava reissu. Puolison äiti oli tilannut mehuja netistä ja heille oli tullut vahingossa myös näitä persikkajäätee -jauheita. He eivät itse pitäneet näistä, joten antoivat ne meille. Kokeilimme näitä ensin ihan vain veteen sekoittamalla, puoli litraa vettä ja yhden jauhepussin sisältö sekoitetaan veteen. Nämä ovat sokerittomia, joten maistuvat ehkä hieman oudolta, mutta hyvää oli. Sitten kokeilimme näitä myös hapotettuun veteen. Se olikin hieman mielenkiintoista, sillä siinä jauheet menivät ns paakuksi. Kun pulloa yritti avata, niin vaahdot nousi pullonsuuhun ja eihän sitä uskaltanut vielä avata. Jätimme pullon odottelemaan ja jauheet liukenivat veteen n. 30-60 min kuluttua. Hapotetun veden kanssa nämä ovat ihan hyviä, joten eiköhän nämä tule juotua pois ajan kuluessa. Saimmekin näitä 6 pakettia, jokaisessa on 10 pussia, joten juotavaa riittää.


Viikonloppuna tuli virkkattua toinenkin patalappu, tällä kertaa väreinä valkoinen ja turkoosi. Pakko sanoa, että tästähän tuli aivan ihana! Rakastan turkoosia aivan kaikessa, joten ei ihmekään että pidän tästä.. :)

Niin ja teimmepä myöskin Haaparannan reissun ja kuten joka kerta, kävimme myös ikeassa, tosin vain syömässä. Jos sielläpäin käy, niin kannattaa käydä siellä syömässä, hinnat eivät päätä huimaa. Olemme joka kerta saaneet hyvää palvelua, mutta tällä kertaa meinasi kyllä harmittaa. Tilasimme yhteensä seitsemaän hodaria ja molemmille juomat. Maksoimme ja kun odotimme, että työntekijä laittaa hodarimme, niin hän meinasi antaa vain kuusi hodaria ja vain yhdelle pahvialustalle... Sanoimme että tilasimme seitsemän ja haluamme vielä toisenkin alustan, jotta on helpompi laittaa ketsupit, majoneesit ja sinapit hodareihin. Eihän siitä olisi tullut mitään, jos meillä olisi ollut vain yksi alusta ja kaikille hodareille lisukkeet laitettavana. No onneksi saimme mistä maksoimme ja mitä halusimme, joten kaikki kääntyi parhain päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti