11.10.2017

Mokkapalat valkosuklaalla


Niin vain se syksy on tänne pohjoiseenkin tullut. Voisi jopa sanoa että syksy saapui jo elokuussa... Pikkuhiljaa tämä ruska-aikakin alkaa olla jo ohitse, jolloin voimme vain odottaa milloin lumi peittää maan. Silloin alkavatkin jokavuotiset lumityöt pihalla. Onhan sitä nytkin selkä kärsinyt lehtien haravoimisesta, johon rakkaani tokaisi että ostammapa lehtipuhaltimen kokeiluun. Noh, puhallin oli sähkökayttöinen ja halpa malli Clas Ohlsonilta, joka ei täyttänyt odotuksiamme. Ehkä maassa olevien lehtien olisi pitänyt olla täysin kuivia, jotta puhallin olisi jaksanut puhaltaa ja/tai imeä niitä.



Olen aina välillä keräillyt omaan pikku kansiooni kaikenlaisia leivontaohjeita, jotka olen todennut hyviksi. Tälläkin leivontakerralla löysin ohjeen kansiostani, johon olin laittanut mokkapalojen ohjeen. Nonparellit korvasin tällä kertaa valkosuklaalla ja oli kyllä hyvää!

ps. jos olisin ostanut nonparellejä, purkki olisi tyhjentynyt aika nopeasti, sillä jostain syystä mieheni tykkää syödä niitä jopa suoraan purkista ö.ö"







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti